Şcoala de toamnă "Nanotehnologii și inginerie biomedicală 2019"

2019-09-03

La Chişinău, pe 14-17 septembrie curent, va avea loc Şcoala de toamnă "Nanotehnologii și inginerie biomedicală 2019", organizată în cadrul proiectului Orizont 2020 “NanoMedTwin”.

Evenimentul oferă oportunități tinerilor cercetători, studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor de a-şi aprofunda cunoştinţele în domeniile nanotehnologiilor și ingineriei biomedicale.

Prelegerile vor fi prezentate de profesori şi cercetători din partea organizaţiilor partenere ale proiectului și altor instituții reprezentative, printre care Hannover Medical School (Germania), Bristol University (Marea Britanie), Shizuoka University (Japonia), Universitatea Tehnică a Moldovei (Departamentul Microelectronică și Inginerie Biomedicală, Centrul Național de Studiu și Testare a Materialelor), Academia de Științe a Moldovei și Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie “N. Testemițanu”. 

Detalii despre eveniment, program și formularul de participare pot fi accesate la link-ul http://nanomedtwin.eu/ro/autumnschool2019