La mulți ani domnule academician Stanislav GROPPA

15.05.2021
Unique visitors: 1734

Distinse domnule academician Stanislav GROPPA,

savant cu renume, manager al cercetării științifice la Universitatea de Stat

de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”,

S. Groppa

Cu prilejul aniversării a 65-a de la naștere,Vă adresăm cele mai sincere felicitări și urări de bine, exprimându-Vă sentimente de recunoștință și prețuire pentru eforturile depuse în domeniul neurologiei, organizarea științei și pregătirea cadrelor medicale de înaltă calificare.

Prezidiul Academiei de Științe a Moldovei și membrii Secției Științe ale Vieții Vă apreciază ca un profesionist cu renume mondial și fondator al școlii în domeniul neurologiei. Prin activitatea rodnică și multilaterală, consacrată de-a lungul anilor științei medicale, prin sacrificiul şi compasiunea Dvs. faţă de suferințele bolnavilor, ați câștigat un renume, bucurându-Vă de recunoștința și aprecierea comunității ştiinţifice şi a colegilor de breaslă.

 

Stimate domnule academician,

La acest frumos popas aniversar, Vă adresăm cele mai sincere urări de bine, sănătate și prosperitate, să aveți parte de bucurii de la cei apropiați, respectul și gratitudinea cetățenilor și a discipolilor, să simțiți mereu alături umărul colegilor și susținerea membrilor Academiei de Științe.

 

Prezidiul AȘM,

Secția Științe ale Vieții

Categorie:

Înregistrări online