La mulți ani doamnă academician Eva GUDUMAC!

06.05.2021
Unique visitors: 885

Distinsă doamnă academician Eva GUDUMAC,

doctor habilitat în medicină, profesor universitar,
 

 

O zi însorită de primăvară a devenit pentru Dumneavoastră, dar și pentru toți cei care Vă sunt alături, una mai specială prin ponderea emoțională și profesională. La onorabila vârstă a frumoaselor împliniri, ne demonstrați, o dată în plus, un act de maximă responsabilitate, aflându-Vă la datorie chiar și în această zi de sărbătoare.

Itinerarul parcurs până acum de Dumneavoastră ca savant şi chirurg notoriu de talie mondială în domeniul chirurgiei pediatrice, deja încercat și fundamentat pentru un viitor în ascensiune, rămâne pentru noi un exemplu demn de urmat. Prin activitatea rodnică și multilaterală, consacrată de-a lungul anilor ştiinţei medicale, prin sacrificiul şi compasiunea nemărginită faţă de suferinţele bolnavilor, ați câştigat un renume, bucurându-Vă de recunoștința și aprecierea comunităţii ştiinţifice şi a colegilor de breaslă.

 

Stimată doamnă academician,

La acest frumos și semnificativ popas aniversar, Prezidiul Academiei de Științe a Moldovei și membrii Secției Științe ale Vieții a AȘM Vă adresează cele mai sincere urări de bine, sănătate și prosperitate. Vă exprimăm aprecierea și admirația pentru originalitatea, devotamentul și consecvența Dvs. în tot ceea ce realizați și Vă dorim să rămâneți mereu un model de inteligență și înaltă probitate morală și profesională. Fie ca entuziasmul tineresc și forța de muncă creatoare să Vă aducă satisfacția împlinirii în calitate de medic, profesor și mentor, respectul și gratitudinea cetățenilor și a discipolilor, iar Dumneavoastră să simțiți mereu alături umărul colegilor și susținerea membrilor Academiei de Științe.

La Mulți Ani și multe primăveri, onorată doamnă academician Eva GUDUMAC!

 

Prezidiul AȘM,

Secția Științe ale Vieții

Sursa:
Categorie:
Cuvinte-cheie: