La multi ani doamna academician Maria DUCA

19.06.2021
Vizitatori unici: 2025

Distinsă doamnă academician Maria DUCA,

M. Duca

Prezidiul Academiei de Științe a Moldovei, membrii Secției Științe ale Vieții a AȘM Vă adresează cele mai sincere felicitări și urări de bine cu prilejul celei de-a 65-a aniversări din ziua nașterii.

Comunitatea științifică Vă apreciază ca un specialist notoriu în domeniul biologiei moleculare și un profesionist cu renume mondial, care îmbină armonios şi eficient activitatea de cercetare cu cea instructiv-didactică. Rezultatele remarcabile obținute în activitatea științificăși în calitate de manager al științei, pedagog consacrat cu un aport considerabil la pregătirea cadrelor, denotă profesionalismul înalt și talentul organizatoric, principialitatea şi omenia – calităţi care Vă caracterizează pe deplin.

La acest frumos popas aniversar, Vă exprimăm sentimente de apreciere și recunoștință pentru realizările remarcabile în activitatea de cercetare și managerială, contribuția valoroasă în pregătirea cadrelor științifice de înaltă calificare, pentru acei ani dedicaţi cu abnegaţie cercetărilor în domeniul biologiei moleculare, în decursul cărora le-aţi oferit discipolilor Dumneavoastră o vastă experiență și profunde cunoștințe. Vă adresăm urări de sănătate, perseverență, multă inspirație și putere de muncă, noi împliniri pe plan profesional și personal și să Vă bucurați în continuare de recunoștința discipolilor și considerația colegilor.

La mulți ani!

Prezidiul AȘM,

Secția Științe ale Vieții

Categorie:

Înregistrări online