La Academia de Științe va fi susținută prelegerea publică privind provocările economice și demografice în dezvoltarea Republicii Moldova

03.05.2022
Vizitatori unici: 1133

Vineri, 6 mai, ora 14:00, Academia de Științe a Moldovei invită la prelegerea publică Provocări economice și demografice în dezvoltarea Republicii Moldova”, susținută de membrul corespondent Alexandru STRATAN,  rector ASEM și doctor habilitat, conferențiar Olga GAGAUZ, vicedirector pentru activitate stiintifica cu atributii de director al Institutului Național de Cercetări Economice (INCE).

Evenimentul va avea loc în Sala Azurie a Academiei de Științe a Moldovei și se va desfășura în format mixt, cu posibilitatea participării online pe platforma ZOOM.

Link de conectare:

https://us02web.zoom.us/j/81780996913?pwd=dnBIeHI4bDYzdkgyVWZRZVJpc0doQT09 

Meeting ID: 817 8099 6913

Passcode: 060522

La prelegere sunt invitați membrii titulari, membrii corespondenți și membrii desemnați ai Secțiilor de Științe ale AȘM, directori de institute, rectori, reprezentanți ai ministerelor și agențiilor, cercetătorii științifici, experți din domeniul vizat.

Evenimentul va fi transmis live-stream de către Institutul de Dezvoltare a Societății Informaționale și poate fi accesat la https://youtu.be/y52dpchsvaE 

 

Eugenia Tofan,

AȘM

Categorie:
Cuvinte-cheie:

Înregistrări online