La Mulți Ani, stimate domnule Academician Valeriu Rudic!

18.02.2022
Vizitatori unici: 1468

Distinse domnule Academician Valeriu RUDIC,

 

Prezidiul Academiei de Științe a Moldovei și membrii Secției Științe ale Vieții a AȘM Vă adresează cele mai sincere felicitări și urări de bine cu prilejul consemnării a 75 de ani de la naștere.

Frumoasa aniversare pe care o marcați astăzi este un plăcut prilej de a Vă exprima întreaga recunoştinţă şi înalta preţuire pentru anii dedicaţi ştiinţei, devenind o somitate a lumii academice. Prestația științifică de-a lungul anilor, capacitățile deosebite manageriale și de cercetare, au condus la crearea unei dintre cele mai prolifice și de succes școli științifice în domeniul ficobiotehnologiei, bazată pe sinteza orientată a substanţelor bioactive de către cianobacterii şi microalge. Indiscutabilă este și contribuția D-voastră în pregătirea cadrelor de cea mai înaltă calificare.

La aceste cuvinte alese, stimate domnule Academician, adăugăm urări de multă sănătate, fericire, bunăstare, să Vă bucurați de recunoștința discipolilor, colegilor și a întregii comunități științifice pentru munca și activitatea Dumneavoastră.

 

La Mulți Ani, multstimate domnule Academician Valeriu RUDIC!

 

Sursa:
Categorie:
Cuvinte-cheie:

Înregistrări online