Lansare de carte: „Retrospectivă diplomatică”

16.09.2022
Vizitatori unici: 640

 „Retrospectivă diplomatică”

Astfel și-a numit noua carte prof. univ. Aurelian Dănilă, membru al Academiei Europene de Științe și Arte, diplomat, remarcabil cercetător, care a reprezentat cu brio în lucrările sale artele frumoase din Republica Moldova, mai mult a activat în structurile de stat pe domeniul respectiv. De această dată, ne-a surprins cu noul volum ce vizează domeniul diplomatic, pe care  îl propune spre discuție cititorilor în cadrul unei mese rotunde. Evenimentul va avea loc la 20 septembrie curent, în Sala mică a Academiei de Științe a Moldovei, începând cu ora 14.00.

 

Programul mesei rotunde

 

Vorbitorii, acad. Mihai.Cimpoi, m.c. Ion Hadârcă, ex-ministru de externe Mihai Popov, dr. hab. Nicolae Osmochescu, dr. hab. Valeriu Cușnir, dr. hab. Victor Juc, dr. hab. Gheorghe Cojocaru, dr. Anatol Țăranu, scriitorul Mihai Poiată ș.a. se vor referi cu aprecieri și judecăți pe marginea volumului „Retrospectivă diplomatică”.

La eveniment sun invitați membrii Secției  Științe Sociale, Economice, Umanistice și Arte, diplomați, specialiști din domeniul științei, culturii, artei și mass-mediei.

Masa rotundă poate fi accesată și online la adresa:

 

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/84409931514?pwd=R3pTdlpKbUxCdFpTRnU1akd6VnJ0QT09

Meeting ID: 844 0993 1514
Passcode: 027835

 

Evenimentul va avea loc în Sala Azurie a AȘM, în format hibrid și va fi transmis Live-Stream de către Institutul de Dezvoltare a Societății Informaționale.

Link de conexiune: https://youtu.be/mk8GI4YpyvY

Tatiana ROTARU

 

Sursa:
Categorie:

Înregistrări online