Lecție publică

Lecția publică, susținută, la Academia de Științe a Moldovei, de prof. Boris Boincean

Marți, 14 septembrie, 2021, ora 15:00, în Sala Azurie a AȘM, va avea loc Lecția publică online Cu privire la fondarea, în baza Institutului „Selecția”, a Centrului de Cercetare, Transfer Tehnologic și Consultanță în domeniul Culturilor de Câmp.

Vizitatori unici: 188

Academicianul Julian REVALSKI, Președintele Academiei de Științe din Bulgaria, va susține o Lecție publică online, la Academia de Științe a Moldovei

Miercuri, 23 septembrie 2020, ora 14:00, la Academia de Științe a Moldovei, academicianul Julian REVALSKI, Președintele Academiei de Științe din Bulgaria, va susține Lecția publică online: „Academia de Științe din Bulgaria: Starea actuală și perspective” („Bulgarian Academy of Sciences: current state and future prospects”).

Vizitatori unici: 432

Lecție publică „Securitatea și siguranța alimentelor - o problemă existențială”

Marți, 10 martie 2020, ora 14:00, în Sala Azurie a AȘM, va avea loc Lecția publică „Securitatea și siguranța alimentelor - o problemă existențială”, susținută de dna Rodica STURZA, doctor habilitat, profesor universitar, membru al Secției științe exacte și inginerești a AȘM.

Vizitatori unici: 550

„Cercetarea în Academia Română”, Lecție publică, susținută de acad. Bogdan C. Simionescu, vicepreședinte al Academiei Române

La 31 ianuarie 2020, ora 10:00, în Sala Azurie a AȘM, academicianul Bogdan C. SIMIONESCU, vicepreședinte al Academiei Române, va susține o lecție publică intitulată „Cercetarea în Academia Română”.

De asemenea, dr. Valeria HARABAGIU, Institutul de Chimie Macromoleculară „Petru Poni” din Iasi va prezenta un referat cu tema „Institutul de Chimie Macromoleculară „Petru Poni” al Academiei Române, Iasi – Infrastructura de cercetare si posibilități de colaborare”.

Vizitatori unici: 525